Friidrettsgruppens trenings- og aktivitetstilbud skjer i henhold til en samarbeidsavtale mellom vårt lag og Stjørdal Friidrettsklubb (SFIK).

Vi har treningstilbud for alle f.o.m. 8 år, og nå i vinterhalvåret skjer dette for aldersgruppen 8 - 12 år i Fjellhallen og i regi av SFIK, men medlemskap i IL Stjørdals-Blink berettiger til deltakelse ved å betale en beskjeden treningsavgift (kr. 250 for et helt år) og uten nødvendigvis å betale medlemskap i SFIK. For utøvere som ønsker å satse og trene på friidrett f.o.m. 13 år forutsettes, i henhold til avtalen, medlemskap og representasjon for SFIK.

F.o.m. nå og fram til våren foregår treningen for aldersgruppen 8 - 12 år fredager kl. 18.30 - 19.30.

Dessuten trener aldersgruppen f.o.m. 13 år i Stjørdalshallen (slyngerommet) tirsdager 17.30 - 19.00.

Bl.a. med tanke på å stille lag i St.Olavsloppet 24, går vi nå i gang med intervalltrening for unge og voksne på torsdager (etter hvert også på tirsdager), med oppmøte ved søndre port Øverlands Minde kl. 18.20 (ferdig oppvarmet). Første gang 02.11.23. Dette tilbudet er gratis og åpent for alle, uansett lagtilhørighet. Marit Iren Reigstad og Kari Jørgensen har sagt seg villig til å lede treningene. Se for øvrig også "Lørdagsintervall i Sandskogan" på Facebook.

Så har vi en aktiv veterangruppe av damer som har løpetrening mandager kl. 18.30 og torsdager kl. 19.00, mandagene med påfølgende styrketrening i trimrommet i Fjellhallen kl. 19.30 - 20.30. Styrketreningen er også åpen for øvrige medlemmer.

Friidrett er nyttig basistrening også for andre idretter, og friidrettsgruppen (og SFIK) er meget interessert i et samarbeid med idrettslagets øvrige særidrettsgrupper.

Noe som er miljøskapende og direkte artig, er å delta i løpsstafetter, som vi har mange av på forsommeren. En av disse er vår egen Stjørdalsstafett i mai. Her kan særidrettsgruppene melde på egne lag (4 etapper), men vi kan også stille lag i regi av SFIK iblandet utøvere fra "moderklubben" Stjørdals-Blink.

"Allidrett" ivaretas av Idrettsskolen for aldersgruppen 5 - 7 år, og friidrettsgruppen bidrar også med sin del av dette.

Så etterlyser vi personer som kan tenke seg å påta seg oppgaver for friidrettsgruppen, f.eks. å sitte i et styre samt å bidra ved trenings- og aktivitetstilbud.