Treningshelg og høstmøte på Steinkjer.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 21. Okt 2016

Nord-Trønderidrettens møteplass arrangeres på Steinkjer 28.-30. oktober. Meld dere på!Den årlige Nord-Trønderidrettens møteplass holdes på Steinkjer i helgen 28.-30. oktober.

Møteplassen inneholder en tverridrettslig treningssamling for ungdommer 13-16 år, denne går over tre dager. For U12 og yngre arrangeres en dagsamling lørdag 29. oktober.

For de voksne holdes et høstmøte med flere interessante foredrag. Foredragsholdere er Jo Mork fra Skiforbundet, Einar Lund fra Nord-Trøndelag Idrettskrets og Marit Breivik fra Olympiatoppen. Etter foredrag og lunsj fortsetter høstmøtet med aktuelle saker for alpinidretten i Nord-Trøndelag.

Dette blir garantert en fin treningshelg for våre ungdommer og et meget interessant høstmøte for de voksne. Vi oppfordrer Blinkalpinister og foreldre til å melde seg på!


Fra invitasjonen:

Håper så mange som mulig av alpininteresserte i fylket har anledning til å komme. Dette er en fin arena for å trene for utøverne, og en fin sosial og faglig samlingsplass for de voksne. Vi står nå framfor en ny sesong og det er fint å ta en fot i bakken før denne starter, så blir gjennomføringen til beste for alle når vi er i gang.

Velkommen!!!

Med vennlig hilsen

Bjørn Hembre

AK-leder, Nord Trøndelag Skikrets

91347432

bjorn.hembre@salmar.no


Invitasjon og påmelding tverridrettslig treningssamling 13-16 år, 28.-30. oktober. Påmeldingsfrist 23. oktober:

Tverridrettslig treningssamling 13-16 år


Invitasjon og påmelding tverridrettslig treningsamling U12 år og yngre, lørdag 29. oktober. Påmeldingsfrist 25. oktober:

Tverridrettslig treningssamling U12 og yngre


Program og påmelding til høstmøtet høstmøte, lørdag 29.oktober. Påmeldingsfrist 25. oktober.

Program og påmelding NT Høstmøte 2016
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.