NM-tittel i super-G for Markus.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 24. Mar 2018

Vi gratulerer Markus Fossland med seier i NM super-G, U21 klassen!

Norgesmesterskapet i alpint arrangeres i disse dager på Hafjell i Øyer kommune. Det konkurreres i alle disipliner, og alle renn teller som NM for senior og NM for Jr II, U21 klassen. Stjørdals-Blink Alpint er representert med to deltakere; Ivar Hembre og Markus Fossland, begge elever ved Oppdal VGS Idrettslinje Alpint.

Markus kjørte inn til seier og NM-tittel i gårsdagens super-G renn for U21 klassen. Seier til tross, Markus var ikke helt fornøyd etter rennet. Han mente verdifull tid og  noen plasser på NM Senior-listen gikk tapt etter et par feil i den nedre del av løypa.

Kun åtte hundredeler skilte de tre beste U21 løperne. På plassen bak Markus fulgte Olav Sanderberg fra Heming IL og Jesper Wembstad Asker Skiklubb. Blinks andre deltaker, Ivar Hembre, ble nummer 24. På resultatlisten NM Senior super-G ble Markus til slutt nummer 12 og Ivar nummer 60.

Ivar fikk et bra løft i dagens storslalåmrenn. I en krevende løype hvor hele 49 løpere kjørte ut fikk Ivar en fin 10. plass i U21 klassen. På seniorlisten plasserte han seg som nummer 30. Markus var en av de mange løperen som ikke kom til mål i dagens konkurranse.